Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VIDEÓK

Az "amerikai beteg" (sajnos fertőző...):

Az MMR-oltás vs. Autizmus... Ez az év már visszafordíthatatlanul a "szellemharcok" tisztító sugarában zajlik - még lehet választani!

http://indavideo.hu/video/VAXXED_magyarul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A fehér ember utolsó terhe - avagy a világ jobbá tétele:

Tudománytörténeti filmnek álcázott nagyon jó dokumentumfilm a tudomány fejlődésének utóbbi évszázadairól:

Ja és ne feledkezzünk meg az elmúlt évtized egy elgondolkodtató termékéről, "Az élet rejtélyének megfejtése" filmecskéről sem! Az a rész benne a legfantasztikusabb, ahol egy ostoros egysejtű teljes működő modelljét taglalja!! Mert erre képes a mai mikroszkóptechnika. Ha a dumákat meg se nézed akkor (is) nagy szám!!

“Műszaki” érdeklődésűek számára kiváló áttekintés a dolgok (tudomány?) jelenlegi állapotáról az alábbi videó (Egely György tolmácsolásában). A 30. perctől már kisérletezhetünk is!:

 

 

Yonaguni képződmények. Mondom néktek, hogyha ezek elhallgatnak, a kövek fognak kiáltani. (Lk. 19,40) Ha nem jelenik meg a flash, akkor lehet próbálkozni a közvetlen linkkel: http://www.erdekesvilag.hu/yonaguni-monuments-viz-alatti-piramisok-japan-partjainal/

 

 

A bionikus kezet feltalálók már okosan Kínáig és Indiáig mentek a gyártással. Horváth professzor még próbálkozik. Találmányáról olvashatunk is, vagy megnézhetjuk egri előadását:

Jaj néktek törvénytudók! mert elvettétek a tudománynak kulcsát: ti magatok nem mentetek be, és a kik be akartak menni, azokat meggátoltátok. (Luk. 11,52)

 

"Szakirodalmi segédlet" : Tóth Ferenc Élősködők:


(hja kérem, az élősködők nem itt vannak...)

Az emberiség a nagy ébredés előtt! Móricz János kutatásai nyomában már többen járnak (aki nem hiszi - járjon utána):

 

A Magyar történelem elferdítése. Aki nincs tisztába a múltjával, annak nincs jövője!
A műsor két vendége, Dr. Hargitai András állatorvos, úszóvilágbajnok és Szántai Lajos történész. Megismételhetetlen!

(P.S.: Ha egy-egy videó időközben már nem elérhető, akkor erről lehet tudni, hogy valakinek útjában állt. Így lehet tovább keresgélni...)