Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mik derülnek még ki?!?

2020.11.05

"Mert nincs semmi rejtett dolog, ami ki ne derülne, és semmi titok, ami napfényre ne jutna."
(Márk 4,22) 

Igen érdekes korona-vírus kutatás eredményeit olvashatjuk - 2008-ból!!! Többek között az emberi test saját elektro-mágneses sugárzásának felfedezéséről, és annak igen jelentős információ-tartalmáról... 
 
Csak valamiért ezek nem kerültek köztudatba? Ellenben gőzerővel folyik azóta is mindenféle újfajta TV, rádió és 4G-től 5G-ig tartó digitális alapú elektro-mágneses sugárzó rendszerek kifejlesztése és eröltetett tempóban folytatott cseréje. Miközben a világ megállt - megáll az ész is?
 
 "A korona vírus esetében pontosította a kutatócsoport azt, hogy csak és kizárólagosan a „humán radiáció”, azaz a természetes elektromágneses sugárzás relatív intenzitás differenciája ad kellő információt az életfolyamatok esetleges változásról. A kutatás ezzel, és egyéb vizsgálatokkal bebizonyította azt, hogy a hőmérsékleti eloszlások leképezésének nincs diagnosztikus értéke, amit az is bizonyít, hogy a „hőkamerás”, thermovíziós vizsgálatok a definitív orvos diagnosztikában sehol a világban nem kaptak helyet. A műegyetemi kutatás eredményeképpen (Hármas Elmélet, BIR-BHT-Somatoinfra) bizonyítani lehetett a természetes, dinamikusan változó életfolyamatok (fiziológia) sugárzásának pontos és mindenre kiterjedő magas információtartalmát.
 
A kutatócsoport ezért ezt a természeti jelenséget, azaz az emberi test folyamatos sugárzásának jelenségét és mérését (humán radiáció), elnevezte Somatoinfra©®-nak, ami testsugárzást és annak mérését jelenti.
 
A műszer és technológia, valamint méréstechnikai ismeretek birtokában a H5-N1 vírus megjelenésénél ismét ajánlatot tett arra az egyetemi csoport, hogy a Somatoinfra®© eljárást nemzetközileg lehetőség szerint alkalmazzák. Az ázsiai országok nagy érdeklődést mutattak a módszer iránt, de ismét csak a hőmérsékletmérésre korlátozódtak a nemzetközileg alkalmazott prevenciós eljárások. Néhány országgal jelenleg is folynak tárgyalások arra vonatkozólag, hogy hogyan lehet átállni a kevés és pontatlan információt hordozó infrahőmérőkről a természetes sugárzást mérő rendszerek irányába.
 
A pandémia kérdésének fontosságát átlátva 2008-ban a műegyetem rektora és az országos tisztifőorvos kutatási, együttműködési szerződés kötött arra, hogy adott esetekben milyen módon lehet mérsékelni a járvány terjedését pontos és megbízható szűrésekkel. A kutatási programot számos nemzetközi intézmény, egyetem, kutatócsoport támogatja. (Kiemelés a teljesség igénye nélkül: UNESCO WABT, Katonai Biztonsági Szolgálat Kutató központja, HS-Tech és IC-Product GmbH, Biotech GmbH Costarica, Orvostudományi Egyetem Brazília, Tudományos Akadémia Vietnám, Egészségügyi Minisztériumok – Korea, Kína, Mexikó, Libanon. stb.).Az érintett területek azonnali fertőtlenítése, és az egyre emelkedő csíraszám megfékezése. A kutatások azt mutatják, hogy szinte csak egy módszer és vegyület képes a széles spektrumú mutációk megfékezésére. Számos molekula és ismert vegyület, fertőtlenítő szer vizsgálata azt vetítette előre, hogy ez nehezen lesz megvalósítható. Egyetlen módszer tűnt eredményesnek, és ez nem más, mint a quaterner ammonium-vegyület komplexe. ami  quaterner ammóniumvegyület molekulaláncból tevődik össze. Emiatt nehéz a mikroorganizmusoknak rezisztenciát kialakítani, és ez okozza azt is, hogy komplexen hatnak a mikroorganizmusokra. Nagyon fontos érv az is, hogy nem tartalmaz alkoholt, jódot, fenolt stb., amelyek képesek allergiát, intoleranciát okozni.
 
A kutatás kezdeti szakaszában azt is tapasztalni lehetett, valamint a nemzetközi bevizsgálások is azt mutatták (Svájc, Németország, Fülöp-szigetek, USA, Magyarország, Pakisztán stb.), hogy az emberi szervezetre ez a molekula nem gyakorol toxikus hatást. A hazai vizsgálatok és hatósági tanúsítások szerint alkalmazható viszont minden típusú baktérium, vírus, sőt gomba (kivéve spóra) esetében is. A program eredményeképpen születtek azok az elvek, amelyek alapján a quaterner ammonium vegyületek koplexei nagy hatásfokkal használhatók nagy terek légtisztítására, lokális, teljes test, eszközök, épületek stb. fertőtlenítésére."