Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MI MENNYI???

2020.03.24

Az ismert régi viccben a kapitány leszól a gépházba:
-Mennyi?
-Harminc! -kiáltja a gépész.
-Mi harminc? - kérdez vissza a kapitány.
-Mi mennyi? -kérdez vissza a gépész.

Nos Magyarországon a statisztikai hivatalok adatai szerint évente több mint 130.000-en halnak meg jelenleg :( különböző okokból, ez az un. "természetes halandóság":

magyar-halalozas-ebreszto-1.jpg

“A múlt század kezdetén még évente több mint 177 ezren haltak meg, aztán fokozatos csökkenés következett,  az ’50-es, ’60-as évekig, amikor 100 ezer alatt is volt az éves halálozási szám. Aztán 1993-ig többnyire emelkedett, utána megint inkább a csökkenés volt a jellemző, de az utóbbi években ismét mutatkozott némi emelkedés, és 2018-ban ismét 131 ezer fölé nőtt a halálozások száma.”
https://24.hu/fn/gazdasag/2019/11/01/halal-halalozas-statisztika/

magyar-halalozas.jpg
(https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics/hu

Mint az adatokból látható, csak maga a légcső-, hörgő- és tüdőrák, valamint krónikus alsó légúti megbetegedés együtt – mint halálok – eléri az ÖSSZES többi halálozást! Persze a férfiak mindenhol vezetnek (no egyenlőre egyedüli kivétel a mellrák). Nem véletlenül a légszennyezés és a dohányzás itt a hunyó??

Lehetséges hogy az idősek meg a fiatalabbak tüdejének állapota közti különbség a magyarázat az erősen eltérő mortalitásra?? Amit lényegében az élettartam során “begyűjtött” (kumulált) nano-por mennyisége magyaráz? Nyilván a csecsemők “tiszta lappal” indulnak, de azután igen nem mindegy hogy hol és főleg mit szívnak az évek-évtizedek alatt! Az öregek többsége már jól megszívta… (tele a porzsák) A vírus csak utolsót lök rajtuk.

“A levegőszennyezés sokkal súlyosabb annál, mint amit a hivatalos adatok mutatnak – erről számolt be a Levegő Munkacsoport és a Greenpeace képviselője az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának ülésén még tavaly októberben. A civil szervezet most újabb bejegyzéssel jelentkezett a témában, miután Budapesten végzett legutóbbi mérések eredményei "komoly sajtóvisszhangot váltottak ki".

Mint közleményükben írják, bár a hivatalos adatok szerint is egyes káros anyagok koncentrációja a levegőben rendszeresen meghaladja az egészségügyi határértékeket, a Levegő Munkacsoport mérései a hivatalos szervek által figyelmen kívül hagyott problémára vetnek fényt: ez az úgynevezett ultrafinomrészecske-szennyezés.”
https://www.levego.hu/hirek/legszennyezes-civilek-megdobbento-meresi-eredmenyei/

Most mindezek tükrében, igen érdekes Kásler Úr utasítása, hogy "Ha az elhunyt kórtörténetében olyan kritikus betegség, krónikus betegség vagy állapot szerepel, amely önmagában is halálhoz vezethetett volna, akkor a halottvizsgálati bizonyítvány 25. I. pontjában az ismert krónikus betegségeket és azok akut szövődményeit kell feltüntetni. A koronavírus fertőzés tényét a 25. II. rubrikában kell feltüntetni, amely a "Kísérő betegségek vagy állapotok, amelyek az alapbetegségtől függetlenek, de hozzájárulhatnak a halálhoz" címet viselik. "

https://index.hu/tech/hoax/2020/03/23/koronavirus_jarvany_kasler_miklos_halaloki_statisztika_halottvizsgalati_bizonyitvany_statisztika_emmi/

Szóval nincs itt semmi látnivaló kérem, menjen mindenki a dolgára és tessék rábízni mindent a statisztikusokra. Ők értenek hozzá, hogy elsikkadjon a lényeg... 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gyűlnek az adatok...

(Megint én, 2021.09.01 10:25)

Egyre nyilvánvalóbb azok számára akik gondolkoznak is, hogy globálisan meg vagyunk vezetve. Akik nem állnak meg a "maradj otthon, pánikolj nyugodtan" tömegőrületnél, kezdik kapiskálni, hogy valami nem stimmel se a statisztikákkal, se ezzel a rettegett vírussal ami úgy megy át a túlnyomó többségen tünetek nélkül, hogy észre se veszi!? Kérdés mi dobja meg egyeseknél annyira, hogy nekik meg halálos? Boncolás pár % van csak, ami éppen ezért nem reprezentatív minta. Az életkoron kívűl is kell lenni plusz faktor(ok)nak ami szinergikusan, összedolgozik a koronával! Lehet légszennyezés, NO2, másik vírus stb. Gyűlnek az adatok: http://komlomedia.hu/13-iq100/12687-a-levego-magas-nitrogen-dioxid-szintje-osszefugghet-a-covid-19-magas-halalozasi-ratajaval?fbclid=IwAR37WfX_ysOEqgfVOl4RfdZRahiaL5VSoowbHRz6c-Hxzmsc8LkeSWp1Rbc

Re: ...

(Lehetne Akárki, 2020.04.30 09:10)

Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology-n 4 PhD szerzett kutató professzor egy videóban fejtette ki nézeteit a koronavírus helyzetről.

Bevezetőjében éles kirohanást intéz a politikai elit és az egészségügyi vezetés ellen. Szerinte a társadalom vezetőrétege semmit nem tett az ellen, hogy ez a helyzet kialakuljon, és most is a haszonélvezője akar lenni. Véleménye szerint a koronavírus járványt teljesen megtévesztő vírusjárványnak nevezni és a megfékezésére drasztikus adminisztratív intézkedéseket tenni. Mindez csak előkészíti a terepet arra, hogy majd a gyógyszer- és vakcinaipar válhasson a megmentőnkké, és még inkább függjünk majd tőlük.

A valóságban az immunrendszer kiegészül még a mikrobiommal (bélflóra), az interferon rendszerrel és az idegrendszer immunrendszert moduláló részével is. Ez a szisztéma, ha egészségesek vagyunk, képes megküzdeni a koronavírussal, mint azt maga az élet mutatja. A kínai járványban sokan megfertőződtek és sokan meg is haltak, de ezek elenyésző részét képezik annak a hatalmas tömegnek, aki megkapta/megkaphatta a fertőzést. Miért van az, hogy minden országban a súlyosan megbetegedettek vagy meghaltak mind, már előzőleg is elhízott, cukorbeteg, szívbeteg, rákbeteg emberek voltak?
Azért, mert ezeknek az embereknek alapbetegségeik miatt már eleve legyengült, összezavarodott immunrendszerük volt.

A professzor szerint a társadalom vezetői a felelősek azért, hogy arra sosem reagáltak pánikkal, hogy hogyan táplálkozik a társadalom, hogy milyen szennyezett levegőt szív, milyen mérgezett vizet iszik, stb. Ezt sosem tekintették megoldandó kérdésnek, mert ebből él az ipar és a gyógyszeripar. Valójában hagyták, hogy a társadalom nagy része, követve, amit mondtak neki, elfogyasztva, amit elébe tesznek, eltűrve azt a környezetet, amit teremtenek neki belebetegedjen. Ennek a beteg, sérült immunrendszerű társadalomnak elég egy enyhe kis vírus, ami egy egészséges embernek meg sem kottyan, de a végletekig tönkrement egészségű embereknek ez a kis fuvallat is orkánerővel hat.

De még most sem azt tűzik a zászlóra, hogy éljünk egészségesen, térjünk vissza a normális táplálkozáshoz, hanem radikális korlátozó intézkedésekkel akarják elérni, hogy ez a vírus nehogy eljusson az emberekhez. A média partner ebben a hisztériakeltésben, mert a pánik és a félelem a hatalmon lévőket erősíti. Látszatintézkedéseikkel azt sugallják, ők a megmentői az embereknek, holott ők hagyták, hogy idáig fajuljanak a dolgok.

Zárószavai: nem a koronavírus a mi problémánk, hanem a leépült szervezetünk, amit annak az uralkodó rendnek köszönhetünk, amely eltűri azt az étrendet, azt a légszennyezést, azt az orvoslást és gyógyszeripart, amely beteggé tesz minket és betegségben tart minket, mert ez hozza számukra legtöbb profitot. A túlsúlyosak és elhízottak aránya meredeken nő, gyermekeink fizikailag és mentális is betegek.

Az eddigi járványadatokból is világos, hogy nem mindenki egyformán fogékony a koronavírus betegségre, hanem csak a legyengült, beteg és idős szervezetek. A világméretű korlátozásokat, a gazdaság visszaesését, rengeteg ember nyomorát az okozza, hogy olyan életmódot diktálnak a társadalomnak, amely védtelenné teszi az embereket viszonylag ártatlan vírusokkal szemben is. Ebből a járványból nem az a tanulság,hogy fokozzuk az oltóanyagipar kapacitását, költsünk még többet az egészségügyre, hanem az, hogy tegyünk minél többet az egészséges immunrendszerünkért.

forrás:
https://www.tenyek-tevhitek.hu/dr_shiva_az_igazsag_a_koronavirus_ugyben.htm

Forrás: Dr. Shiva Ayyadura videóbeszéde

https://www.youtube.com/watch?v=dFczfwW99kU
(Fordította:Szendi Gábor)

https://vashiva.com/

Re: ...

(VaszilUr, 2020.04.04 11:22)

Akit érdekel "mélyebben" hogy mi van a levegőben:
(természetesen ezekhez a nano-részecskékhez akár vírus is tapadhat...)

1- Az iparilag fejlett államokban az iszkémiás szívbetegségek évtizedek óta vezetik a halálozási statisztikát. S bár a heveny kórformák – például a szívinfarktus – okozta halálozás némileg csökkent, eközben megnövekedett a krónikus megbetegedések – például a szívelégtelenség – gyakorisága és halálozási aránya. Jelenleg minden negyedik haláleset ISZB miatt következik be. A WHO előrejelzése szerint az ISZB 2020-ra már nem csak a jóléti társadalmakban, hanem a harmadik világ országaiban is – tehát az egész világon – vezető halálok lesz.
http://www.szeretemazeletem.hu/hu/beteg-vagyok/a-szivizom-elegtelen-verellatasanak-betegsege-az-iszkemias-szivbetegseg/
(az iparilag fejlett területeken a legnagyobb a modern gépkocsik száma, lásd részecskeszűrős motorok extra nanoszennyezése: https://www.greenpeace.org/hungary/blog/6163/uj-dizel-vagy-e-auto-hogyan-lesz-klima-es-egeszsegbarat-a-kozlekedes/)

2- "A legapróbb – 2,5, vagy akár 1 mikrométernél is kisebb – szemcsék a legkárosabbak. Ezek képesek mélyen beágyazódni a tüdő szöveteibe, sőt az orrnyálkahártyán vagy a tüdőhólyagocskákon keresztül a véráramba is bekerülhetnek, így nem csak a légúti betegségekért, pl. súlyosbodó asztmáért, krónikus hörghurutért (bronchitis, COPD), tüdőrákért felelősek, hanem szívritmuszavarokat és érszűkületet is okozhatnak. Ráadásul emelkedett szintű véralvadást válthatnak ki, ami a trombózishoz vagy a szívrohamhoz vezethet."
https://www.greenpeace.org/hungary/blog/6163/uj-dizel-vagy-e-auto-hogyan-lesz-klima-es-egeszsegbarat-a-kozlekedes/
(ezért adják nyakra-főre a vérhigítókat... )

3- Jó áttekintés:
https://www.bbc.com/future/article/20191113-the-toxic-killers-in-our-air-too-small-to-see

...

(G. Nagy László, 2020.03.25 10:45)

Igen, ezek is lényeges szempontok. Most persze mondhatjuk: tisztul a levegő a városok felett...

Re: ...

(VaszilUr, 2020.03.26 17:24)

Máris elindult valami pozitív folyamat... :)