Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kis bevezető a kvantumtudat korszakába

2021.07.29
(kavicsok) 
 
A tudomány és a hit közötti hídhoz - sok-sok évszázad erőfeszítései után - elkészült az átjáró minden eleme. Most már csak össze kell szerelni az "alkatrészeket".
 
Ahhoz, hogy elinduljon egy változás, elegendő a népesség négyzetgyök 1%-ának ezt tudnia, éreznie és akarnia... 
(AZ ISTENI MÁTRIX - 113.o.)  Ez gyakorlatilag kevesebb mint tízezer embert jelent! Vagyis ennyi elég az egész földön egy változás elindítására.
 
Ebben az univerzumban a legnagyobb erő ami nem szétválaszt, hanem összekapcsol minket! Ezért bukik meg hosszútávon a "divide et impera" stratégia, és jön el az együttérzés korszaka - amint elegendő ember belátja ezt. Nos, azt azért tudni kell, hogy nem "közönséges" tudatállapotban lévő emberek kellenek ehhez! Olyanok kellenek, akiket sem az egójuk, sem előitélet nem befolyásol!
 
Hérakleitosz így írt 2500 évvel ezelőtt:
 
„A világban minden a Logosznak (Rendnek) megfelelően történik, az emberek mégis úgy viselkednek, mintha sohasem vették volna ezt észre” .
Számára a Logosz az emberi ésszel felismerhető és örök világrend forrása.
 
2500 év után Max Planck ismét rátalált ugyanerre az igazságra:
"Olyan emberként, aki egész életét a legjózanabb tudománynak, az anyag tanulmányozásának szentelte, kutatásaim alapján a következőt tudom elmondani az atomokról: Olyan mint anyag nem létezik! Minden anyag csak egy olyan erő hatására keletkezik és létezik, amely az atom részecskéit rezgésbe hozza, és az atomot parányi naprendszerként összetartja... Ezen erő mögött kénytelenek vagyunk egy tudatos, intelligens Elme létezését feltételezni. Ez az Elme mindennek a mátrixa." 
 
A fotonok kettős-résen történő áthaladása  óta (1997, Genf) tudjuk, hogy a kvantumok világa ebben a "mátrixban" időkésedelem nélkül működik az egész univerzumban. A megfigyelések szerint távolságtól függetlenül, és ami egyszer kapcsolatban volt az örökre megmarad!!
A legutóbbi időkben pedig az is kiderült, hogy az elmét ugyan lehet befolyásolni (programozni) kívülről mindenféle hipnózissal, de az emberi kapcsolatokban nem ennek, nem a verbális szintnek van döntő szerepe, hanem az érzelmeknek! Mert azok a tükörneuronjaink segítségével szintén ugyanebben a "mezőben" terjednek - megállíthatatlanul és késedelem nélkül jutnak el minden emberhez!! Ezért kezdünk el pl. ásítozni, ha egy valaki elkezdi, ezért hatásosak a reklámok, mert elég egy embert elbolondítani, mert az majd százakat csinál.

De ez nyilván a jó irányban is működik! Amikor a sok szorongatás után már elegendő ember úgy érzi...

https://moly.hu/ertekelesek/4723354

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.