Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HOLOKAUSZT 2.0

2015.04.08

Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás. (Dán. 12,4)

Miközben még mindig izzó parázsba lép a halandó a 70 évvel ezelőtti események kapcsán (hisz Európában így vagy úgy minden család érintett), eközben szinte észrevétlen a technika mindent elhomályosító fejlődésének árnyékában, hogy a pusztítás lehetőségei is alaposan bővültek.

Ami egyszer megtörtént, az bármikor újra megtörténhet. Csak a módszer...

Csak ma már nem kell elavult módszerekkel a tömegeket logisztikailag mozgatni, KZ-ket építeni, kiirtásuk helyben sokkal egyszerűbb és nyereségesebb - még (polgár)háborúk szítása nélkül is. Ha lassabban is de pár év alatt sokat tesz a nyereségérdekelt orvoslás (hisz ha meghal is a beteg az sem az orvosszakma vesztesége), a tőzsdén szárnyaló haszonelvű agyonvegyszerezett gyógyszer-, és élelmiszeripar stb., stb[1]. A fegyverüzletet már ne is említsük (főleg mostanában).

Egy átlag jóhiszemű ember akkor sem hitt a “pánikkeltőknek” (tudjuk), és még Auschwitzban is reménykedett, hogy meleg víz fog folyni a zuhanyrózsákból... Aki egyszerűen csak jót akar hinni (és nem látja maga körül a reálfolyamatokat), az néha pórul jár – ez van. Lehet, hogy a szövetségesek is naiv hívők voltak? És ezért feltűnően nem bombázták a táborokat és az odavezető vasútvonalakat??

Hogy mi összeesküvés elmélet és mi nem, azt a XXI. században döntse el ki-ki maga.  A világ népességének szabályzásáról tulajdonképpen nyíltan 35 éve alap-kőbe vésték szándékaikat[2] az illetékesek, ahogyan anno az Úr is ezt tette a kőtáblákkal - ahogy ez illik is egy világméretű projekt esetében. Melyik jön be a kettő közűl? A "sokasodjatok és szaporodjatok!" , vagy a "tartsd a föld népességét egy milliárd alatt!" - majd kiderül. Az aktuális tömegember, a sunyi ügyeskedők[3] serege ebben nem oszt - nem szoroz, minden korban csak színes díszlet. Nyilván mi magyarok a tüdőrák világcsúcsát is csak pszihés alapon állítottuk fel?? Semmi köze ahhoz a levegőnek és az egünket teleszóró gépeknek meg a turbódízeleknek...

Apropó kőtáblák. Hogy mi történt pontosan Szináj-hegyén, az a dokumentumok alapján szó szerint ködbe vész (titkosítani valamit ezek szerint nem mai találmány). A természettörvények lényeges részei is számunkra mindmáig titkosítottak, de attól még működnek – sőt!

Mózes átvette (v.kitől) a kőtáblákat. Hogy kitől és hogy értjük-e azokat, vagy sem - szinte lényegtelen. Működik-e, vagy sem?! Ez itt a kérdés.

De ködbe vész a magyar történelem sok szála is, az egyik valahol Thébában[4]. Vajon miért volt ez a szellemi vérvonal olyan fontos a pilisi pálosok számára? Mi késztette Lajos királyunkat és Mátyás királyunkat, hogy visszaszerezzék az alapító porhüvelyét, illetve Magyarország védőszentjévé tegyék? Titkosítani ők is tudtak, hisz az Anjou Nagy Lajosnak írt Képes Krónikában, vagy a Korvinákban erről egy szó sincs.

“Téba” (טיב) egyébként héber-arámi nyelven “természet” jelentéssel bír, ami egyúttal a színvonal, szabvány és minőség meghatározója is (ez az egyetlen “kályha” – ahonnan elindulhatunk!):

teba.jpg

Amit viszont tudni lehet, hogy Mose apósa egyiptomi "midjanita" pap volt és még a neve[5] is elárulja, hogy nyereség volt Izrael fiai számára. Gondoljuk el, hogy merre kanyarodott volna a történelem, ha a pária Mózest nem fogadja be?!? Aki szó szerint "madarat fogott" vele, amikor ebben a helyzetben lányát (a kis madárkát[6]) és fele tudományát kapta hozományul - (azután Jitró visszatért “hazájába”). Mindennek rendelt ideje van égen és földön.

vilagbiztonsaga.hu.jpg

A Pálosok és az ősi szellemi vezetők címe

Ha valami élő-működő szellemi központ, akkor a természet az. Ha valami működő vallás lehet, akkor a természetet ismerők “vallása” igazán az! Mi emberek is ennek a csodálatos anya-természetnek a része és gyermeke vagyunk tudatunkkal együtt! Nem számít, hogy a többi ember miben hisz – egyetlen természet van, egyetemes törvényekkel, amik örökkön-örökké működnek. Ha néhány tudós árulása be is kavarhat egy időre a kollektív tudatba, de “egy idő és két idő és fél idő” után majd megtanuljuk[7].

 

[5]  יִתְרוֹ (Jitró) am. haszon, nyereség

[6] צִפֹּרָה (Cippóra) am. madár

[7] Ebben az évben ráadásul egybeesik júda népének pészach-ja és a “modernizált” vallásúak húsvétja. Adott a nagy találkozás lehetősége - egy “véletlen” csillagászati együttállásnak köszönhetően...