Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IMPRESSZUM

 Ez egy csendes, hűs KIKÖTŐ.

 ujpest_cimer.jpg
Üdvözöllek utitársam!
Társak vagyunk az úton ugyanis, mióta megszülettünk. Anno szüleink felraktak erre a "hajóra" (vagy mire?) és útnak inditottak. Ki-ki megkapta uticsomagját - egy-két talentumát. Miért siránkoznánk tehát? Miért ne vághatnánk jó képet egy ilyen soha vissza nem térő "ingyen" lehetőséghez?!
 
Ráadásul a korábbi utasok rengeteg dolgot hagytak reánk (piramist, könyvet, mítoszt, mesét...), hogy ne unatkozzunk útközben sem. Mennyivel nehezebb lehetett Ádámnak és Évának? Se hagyomány, se tapasztalat, se egyetemi oktatás, se pártok, se izmusok... Brrr. Csak a natúr paradicsom. Hogyan is bírták ki? Valahogyan bizonyosan, mert itt vagyunk. Utazunk hát tovább...
 
Mindenfélét visznek magukkal az utazók - sok feleslegeset is - de időnként EGY dologra bizonyosan szüksége van mindenkinek egy "kikötőben":
 
TISZTA FORRÁSVÍZRE!
 
Ezeket a "forrásokat" szeretném megosztani. Amíg van mit.
 
Apám ezt úgy fejezte ki egyszer, hogy "Amit kaptál - azt tovább kell adni!"
 
2011 augusztus
Varga István
 
P.S.: az utazás az emberi lét alapvető strukturájaként értendő; a metaxy annyit jelent, mint köztesség, útközben (lenni).
Valahonnan - valahová.
“Utazom - tehát vagyok”
"Man wandert nicht nur um anzukommen,
sondern vor allem, um unterwegs zu sein." 
(Johann Wolfgang von Goethe) 

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O

A bejegyzések anyaga bizalmas. Titokban maradásához a Kio Kitó Holdingnak jogilag méltányolható érdeke fűződik. Amennyiben nem Ön az üzenet címzettje, kérem, szíveskedjen sürgősen elfelejteni, és törölni a memóriájából. A bejegyzések a világhálóra való felkerülésük előtt alapos vírusellenőrzésen estek át - de a vírusmentességet nem lehet garantálni!

O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O